Vi söker snickare som vill vara en del i ett härligt gäng!

Vi söker snickare som vill vara en del i ett härligt gäng!

Lediga jobb snickare och snickare med projektledaransvar.

Du som söker är självgående, ansvarstagande, lösningsorienterad, nyfiken, effektiv, positiv och engagerad.

Lediga jobb snickare och snickare med projektledaransvar i Växjö. 

Vi söker omgående flera snickare för omgående anställning.

Är du den Snickaren vi söker?

Gillar du att arbeta självständigt med frihet under eget ansvar i en framtidsbransch, att få styra och ta ansvar för dina egna projekt? Då är du den vi söker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder med olika projekt.  Uppdragen är både stora och små där du kommer jobba både i grupp och ensam. Du som söker har en stor yrkeserfarenhet, ett brett kunnande och arbetar lösningsorienterat. 

Är du den snickaren med projektledaransvar vi söker?

Du gillar att arbeta under eget ansvar från offert till färdigt projekt.  Att möta kunden och ta fram en fungerande projektplan samt att genomföra bygget med kvalitet och ekonomisk uppföljning.

Vårt erbjudande

För rätt medarbetare erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. I din tjänst hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder med stor möjlighet att planera din egna tid. Ditt arbete är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Kvalitetsbyggarna i Växjö AB är ett växande företag med många varierande uppdrag i främst Kronobergs län.

Vi jobbar hårt med att skapa en stark vi känsla i arbetet och för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi satsar på utveckling av vår personal och under året anordnas aktiviteter med olika inriktning för personalen, detta är en viktig del i vår företagskultur.

Dina arbetsuppgifter som Snickare:

I din yrkesroll är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att utföra ett bra jobb, har ett gott ordningssinne och är lösningsorienterad. Hos oss får du planera för egna projekt, ta ansvar för planering, utförande och avlämning. Du jobbar både enskilt och i arbetslag på olika byggprojekt  i samråd med projektledare. 

Anställningsomfattning

Snickare

Som person brinner du för att ge våra kunder den bästa servicen. I din personlighet är du är social, flexibel och kan anpassa dig i mötet med olika kunder. Du är duktig på att planera din arbetstid så att arbetet blir effektivt och du är är självgående i ditt arbete. Såklart är du även en bra medarbetare till dina övriga kollegor.

Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett växande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? Då är du välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. Arbetet utgår från Växjö. Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. B-körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav.

Maila ditt uppdaterade CV och ett personligt brev till:

info@kvalitetsbyggarna.com

Ansök till tjänsten som snickare här: